Main Page: Difference between revisions
Jump to navigation
Jump to search
No edit summary |
No edit summary |
||
Line 18: | Line 18: | ||
*<Font size ="3"> '''[[Ubicast|Videoplatform]]'''</font> nieuwste ontwikkelingen, overgang MediaSite naar Ubicast | *<Font size ="3"> '''[[Ubicast|Videoplatform]]'''</font> nieuwste ontwikkelingen, overgang MediaSite naar Ubicast | ||
*<Font size ="3"> '''[[Test development|Hoe maak ik goede toetsen?]]'''</font> e-learning about developing tests | *<Font size ="3"> '''[[Test development|Hoe maak ik goede toetsen?]]'''</font> e-learning about developing tests | ||
*<Font size ="3"> '''[[Wooclap in | *<Font size ="3"> '''[[Wooclap in video.uu.nl]]'''</font> How to insert Wooclap questions in video's on video.uu.nl | ||
*<Font size ="3"> '''[[Xerte Ubicast]]'''</font> How to insert Xerte questions in video's on video.uu.nl | *<Font size ="3"> '''[[Xerte Ubicast]]'''</font> How to insert Xerte questions in video's on video.uu.nl | ||
</ul><br><br> | </ul><br><br> |
Revision as of 14:13, 25 January 2022
Waarover wil je meer weten?
- e-Lectures (Collegeregistraties)
- e-Learning (COO-modules)
- e-Assessment (elektronisch toetsen)
- Digitale microscopie (met PathXL)
- Online practicumondersteuning (met LabBuddy)
- Onderwijsevaluaties (met Caracal)
- Studio's reserveren
- Projectie microscoopbeeld handleiding gebruik microscoopcamera
- Hybrid learning in labzalen Koningsbergergebouw
- Faciliteiten in collegezalen en computerleerzalen
- Uitleen van voicerecorders, microfoon, camera's met statief
- Roosterhulp voor studenten BIO, BMW en MLS
- MS Teams nieuwste ontwikkelingen, problemen
- Videoplatform nieuwste ontwikkelingen, overgang MediaSite naar Ubicast
- Hoe maak ik goede toetsen? e-learning about developing tests
- Wooclap in video.uu.nl How to insert Wooclap questions in video's on video.uu.nl
- Xerte Ubicast How to insert Xerte questions in video's on video.uu.nl
Volg activiteiten via Twitter @CPIObio of #biouu
Hier nog wat verzamelde links.
Blijf op de hoogte: rss
Contact: email of tel. (030-253)3575